Adalbertus Napisano Luty 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2006 Cześć! Mam F4 i najnowszą wersję k3b. Moje pytanie jest w tamacie - chciabym utworzyć płytkę cd audio z plików w formacie MP3. Niegdyś, gdy bawiłem się na Mandrake 9.2 lub Fedorze 3 nie musiałem nic do K3b doinstalowywać. Czyżby teraz coś zmieniono? Pozdrawiam i z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Luty 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2006 (edytowane) http://faq.fedora.pl/#installsoftware włączone Livna.repo yum install k3b-mp3 #edit# Obecnie najnowsze K3B 0.12.12 znajduje się w repozytoriach KDE-RedHat , jeśli z nich korzystasz yum install k3b-extras Edytowane Luty 19, 2006 przez arturek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Luty 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2006 W zasadzie tej wtyczki nie potrzeba. W najnowszej wersji już nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adalbertus Napisano Luty 19, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2006 Dzięki Działa POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi