Other Napisano Luty 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2006 Czy udało się komuś tą grę zainstalować pod fedorką ? Mam zamiar zainstalować, i chcę się dowiedzieć, czy komuś się udało, bo nie mam zamiaru się męczyć sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkl? Napisano Luty 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2006 Działa bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Luty 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 Wgrałem, ale nie wykrywa GLa (sterowniki wgrane, EnemyTerritory działa nawet ). Myśle że coś jest nei tak z tym instalatorem, bo nie widze plików konfiguracyjnych (ani w /usr/local/games/mohaa , ani w /home/Mateusz/.mohaa). Jak ktoś ma wgraną tą grę, to czy mógłby wkleić tu zawartość configa ? (na pewno taki jest, tak mi sie przynajmniej wydaje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwak Napisano Marzec 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2006 Skąd w ogóle bierzecie gry pod Linuksa ??? Byłem na paru serwisach ale tam tylko są wersje demo lub dodatki do już zainstalowanych gier .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gbudny Napisano Lipiec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2006 Wgrałem, ale nie wykrywa GLa (sterowniki wgrane, EnemyTerritory działa nawet ). Myśle że coś jest nei tak z tym instalatorem, bo nie widze plików konfiguracyjnych (ani w /usr/local/games/mohaa , ani w /home/Mateusz/.mohaa). Jak ktoś ma wgraną tą grę, to czy mógłby wkleić tu zawartość configa ? (na pewno taki jest, tak mi sie przynajmniej wydaje ) LD_PRELOAD=/usr/lib/libGL.so.1 mohaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi