wejder Napisano Luty 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 niubi pytanie mam red hat 7.3 jak można zrobić upgrade do fedory nieposiadając płytek ani obrazków ? może mi ktoś w krokach skrótowo napisać ? oczywiście via http lub ftp fenk ju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Luty 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 ekspertem nie jestem, ale chyba niezbyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 No praktycznie nie ma innego wyjścia, jak zaopatrzyć się w płytki i zainstalować system od nowa. Od czasu 7.3 tyle się zmieniło, że wprost coś takiego nie ma prawa ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Marzec 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2006 sciagnij dyskietke startowa (nie ISO) na pendrive'a i wypakuj to w /boot/bleble nastepnie uzywajac wpisu do Gruba/Lilo zbootuj ja, reszta w readme przy plikach dyskietki startowej ewentualnie sciagnij plik ISO na pendrive'a i zbootuj komputer z USB, jezeli w biosie nie ma opcji bootowania z USB skorzystaj z dystkietki ze sterownikami USB z projektu isolinux PS. o dystkietkach startowych wypowiadalem sie juz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi