uosiu Napisano Luty 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 Witam, mam drobne pytanko: Czy ktos juz przetarl szlaki i ma FC5 test3? jakie sa zmiany odczuwalne dla usera? Czy sa jakies zadymy z systemem? Czy sie czesciej Wiesza? i w koncu- czy aktualizacja yumem spowoduje jakas zadyme? jak tak to wole sciagnac te plytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Luty 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 przeglądam od pewnego czasu listy dyskusyjne i na razie wolę sie nie przesiadać. Może to są odosobnione przypadki ale w fc5 są jeszcze błędy i to takie konkretne (ale z drugiej sstrony to mogą być błędy, które nie dostaną się do stabilnej wersji bo zamrożą rozwój wcześniej albo naprawią błędy, jedno z tych dwóch musi sie wydarzyć). Poza tym dla mnie tam nic ciekawego nie ma. Nie wiem czy dołożą sterownik do mojej karty wi-fi? nie wiem co z suspend to disk, bo głucho na liście jest o tym. Ja poczekam na stabilne wydanie. To moja osobista opinia i nie trzeba się z nią zgadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Luty 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 zobaczymy, podobno sa aja z zaleznosciami... poczekam 2 tygnodnie i wsio ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Luty 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 skoro się testowe wersje opóźniły to stabilna też pewnie wyjdzie z poślizgiem, ale jak wyjdzie to sobie postawię a co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ascot Napisano Luty 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 ale jak wyjdzie to sobie postawię a co Eeeeee..... Dziwnie to brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Luty 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 kiedys bylo modne POSTAW SIE 'n' ZASTAW SIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 Witam, mam drobne pytanko: Czy ktos juz przetarl szlaki i ma FC5 test3? jakie sa zmiany odczuwalne dla usera? Czy sa jakies zadymy z systemem? Czy sie czesciej Wiesza? i w koncu- czy aktualizacja yumem spowoduje jakas zadyme? jak tak to wole sciagnac te plytki Od kilku godzin mam zainstalowaną FC 5 test 3 i nie zwiesiła mi się jeszcze Pomijając fakt, że nie działają multimedia (ogg udało mi się uruchomić) to system działa całkiem dobrze: chodzi dużo szybciej niż FC 4 (w moim odczuciu), wygląda o niebo lepiej niż FC 4.... można by tak pisać i pisać, prościej zainstalować i samemu się przekonać. Jak uda mi się uruchomić jakieś multimedia to zamieszczę opis (Gajownik będzie miał w nim spory udział). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Luty 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 strzel screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2006 (edytowane) strzel screeny Mam to w planach, nie Ty pierwszy mnie o to prosisz. W nocy pojawi się o tym temat Zajrzyj rano. /edit/ Może nie rewelacja ale nigdy się z czymś takim nie bawiłem. http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=9370 Edytowane Luty 22, 2006 przez Zuk87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi