Skocz do zawartości

Fc5 Test3 Z Fc4

uosiu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam drobne pytanko:

Czy ktos juz przetarl szlaki i ma FC5 test3? jakie sa zmiany odczuwalne dla usera?

Czy sa jakies zadymy z systemem? Czy sie czesciej Wiesza? i w koncu- czy aktualizacja yumem spowoduje jakas zadyme? jak tak to wole sciagnac te plytki tongue.gif

przeglądam od pewnego czasu listy dyskusyjne i na razie wolę sie nie przesiadać. Może to są odosobnione przypadki ale w fc5 są jeszcze błędy i to takie konkretne (ale z drugiej sstrony to mogą być błędy, które nie dostaną się do stabilnej wersji bo zamrożą rozwój wcześniej albo naprawią błędy, jedno z tych dwóch musi sie wydarzyć).

Poza tym dla mnie tam nic ciekawego nie ma. Nie wiem czy dołożą sterownik do mojej karty wi-fi? nie wiem co z suspend to disk, bo głucho na liście jest o tym.

Ja poczekam na stabilne wydanie. To moja osobista opinia i nie trzeba się z nią zgadzać wink.gif

Gość Zuk87
Witam, mam drobne pytanko:

Czy ktos juz przetarl szlaki i ma FC5 test3? jakie sa zmiany odczuwalne dla usera?

Czy sa jakies zadymy z systemem? Czy sie czesciej Wiesza? i w koncu- czy aktualizacja yumem spowoduje jakas zadyme? jak tak to wole sciagnac te plytki tongue.gif

Od kilku godzin mam zainstalowaną FC 5 test 3 i nie zwiesiła mi się jeszcze tongue.gif Pomijając fakt, że nie działają multimedia (ogg udało mi się uruchomić) to system działa całkiem dobrze: chodzi dużo szybciej niż FC 4 (w moim odczuciu), wygląda o niebo lepiej niż FC 4.... można by tak pisać i pisać, prościej zainstalować i samemu się przekonać.

Jak uda mi się uruchomić jakieś multimedia to zamieszczę opis (Gajownik będzie miał w nim spory udział).