wlodi04 Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Sciągnąłem sobie NetBeansa w wersji 5.0 z strony suna, jak to sie instaluje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Stary, rozwalasz mnie takimi topikami... No comments Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Rozpakuj i przeczytaj README. Tam jest wszystko. Nawet nie napisałeś, co stargałeś (paczka, źródła itp.) I co ma instalka progsa do działu Programowanie :| Przenosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi04 Napisano Luty 23, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 Mam taki pakiet netbeans-5_0-linux.bin jak go zainstalowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 Ehh. chmod +x plik.bin ./plik.bin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi04 Napisano Luty 23, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 Doskonale rozumie wasza irytacje z powodu takich prostych pytan. Ale musicie mnie zrozumiec, jestem nowym uzydkownikiem (_linuxa_ → Linuksa) ORT i nie znam konsolowych polecen.Najlepiej mi sie uczy gdy to robie w praktyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi