dradol Napisano Luty 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 zaktualizowałem jądro i niestety brak fglrx instalacja yumem niepomaga wyskakuje komunikat ze fglrx jest zainstalowany także kernel module.(_niewiem_ → nie wiem) ORT co dalej począć proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Luty 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 jest? a jaka wersja jest zainstalowana? rpm -qa | grep fglrx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dradol Napisano Luty 23, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 yumem zrobiłem update fglrx rpm -qa | grep fglrx pokazuje że brak fglrx.Nic z tego nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Luty 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 yum install kernel-module-fglrx$(uname -r) jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi