Sand-fly Napisano Luty 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 Chcialem zmontowac film mpeg a potem zakodowac go w avi. Ale najpierw potrzebuje jakiegos prostego ( czyt. intuicyjnego ) programy do edycji plikow filmowych ( cos na wzór MoveMaker z M$ ale darmowego i legalnego oczywiscie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pgobi Napisano Luty 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 Widzialem tylko avidemux, ale trudno mi cos wiecej powiedziec, bo to nie moja branza Ale zawsze bedziesz mial od czego zaczac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemia Napisano Luty 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 Wybierz coś z tej listy: http://www.linuxsoft.cz/pl/sw_list.php?id_kategory=19 Ja pracowałem kiedyś na: Cinelerra i był całkiem niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walwat Napisano Luty 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 Na tej liście nie ma dvd::rip. Może właśnie tego szukasz, jest on w repozytoriach fedory, o ile je wybrałeś. Graficzny to : perl-vidio-DVDRip. pzdr walwat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand-fly Napisano Luty 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2006 Ja bede mial materialy z kamery ( pewnie w mpeg) potem bede musial to posklejac i zakodowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi