dj_oko Napisano Luty 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 Mam konto na o2.pl Kilka dni temu otrzymałem radosny komunikat, który mnie zestresował jak cholera... Otóż: "Eroor sending password: Operacja jest właśnie wykonywana". UPS!!! Co to ma znaczyć? Tak za każdym razem. Zmieniłem ustawienia bezpiecznego połączenia z "Kiedy możliwe" na "Zawsze" . Teraz komunikat to "Zasoby tymczasowo niedostępne". Logowanie przez webmaila nie powoduje problemów. Mam drugie konto na o2 i tam nie ma ŻADNYCH problemów. Dodam jeszcze że WYSYŁANIE poczty z trefnego konta nie wywołuje problemów.... Że tak powiem ratunku! Bo to wygląda nieciekawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Luty 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 Cześć Wklepałeś mu (_chasło_ → hasło) ORT ?? Miałem to samo wklepałem mu (_chasło_ → hasło) ORT od nowa i gada. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Luty 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 Nie pomaga! Poza tym nie mam włączonego zapamiętywania hasła na tym koncie akurat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi