wlodi04 Napisano Luty 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 Usunalem niechcacy z pulpitu smietnik jak go z powrotem wywolac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 Po pierwsze w jakim środowisku, a po drugie, co to ma do działu administracja ?! Przenosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi04 Napisano Luty 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 Srodowisko KDE, zastanawialwm sie do jakiego dzialu to wklepac, ale tylko z administrowaniem mi sie to kojarzylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Luty 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2006 Srodowisko KDE okreslaj takie rzeczy w temacie posta... poczatkowo nie klikalem w ten temat bo zalozylem ze uzywasz domyslnego Gnoma ktorego ja nie uzywam. Pomijam posty ktore mnie nie interesuja W KDE nu pulpicie PPMyszki >> Utwórz nowe >> Skrót do adresu >> w nazwie cokolwiek a w URL wpisz trash:/ ... identycznie tworzy sie np. "media:/" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi