Skocz do zawartości

Amule Nie Chce Sciagac

wlodi04

Rekomendowane odpowiedzi

Porty odblokowane? Z serwerem jesteś połączony? Masz low czy high ID? Zresztą amule się bardzo długo rozpędza. U mnie za NAT-em, jak dobrze idzie to zaczyna targać po ~2-3h. Dlatego wole torrenta :]

SIę pytam, czy siedzisz na jakimś lanie osiedlowym. Za NAT-em znaczy, że z netem łaczysz sie przez serwer pośredniczący (a komp ma wewnętrzy adres ip).

Zresztą można to sprawdzić. Jak się łączysz z serwerem, to w okienku na dole wypisuje, że masz LOW ID, jeżeli siedzisz na takiej sieci, bądz masz poblokowane porty.

Więc wystarczy czekać. Winą może również być zły wybrany serwer. Spróbuj również na innych. Przy ściąganych plikach przeważnie pisze, ile jest dostępnych źródeł. Im więcej, tym lepiej.

Gość Zuk87

z serwerem sie bez problemu lacze, ale nie wiem co to jest ten NAT

Uważaj na Rozorbac! Policja zamknęła ten serwer i podstawiła swój na którym zbiera dane userów, które mogą się im przydać...

Ile masz źródeł na plik? Jeśli jesteś nowym userem to będziesz musiał odczekać swoje przed pobieraniem.

z serwerem sie bez problemu lacze, ale nie wiem co to jest ten NAT

Uważaj na Rozorbac! Policja zamknęła ten serwer i podstawiła swój na którym zbiera dane userów, które mogą się im przydać...

spokojnie, serwery Razorback 2.0 i 2.1 sa OK, to sa normalne, porzadne serwery.

radze sie W OGOLE NIE WPINAC do 2.2 i wyzyszch <--przykrywka RIAA

spokojnie, serwery Razorback 2.0 i 2.1 sa OK, to sa normalne, porzadne serwery.

radze sie W OGOLE NIE WPINAC do 2.2 i wyzyszch <--przykrywka RIAA

Jasneeeeeeeeeee. O ile mi wiadomo to Rozorbac 2.x prowadziła ta samo osoba? Może masz lepsze info?

http://www.di.com.pl/news/12900,0.html

A co z First-Load.de, czy ten jest OK?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...