wlodi04 Napisano Luty 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 Zainstalowalem sobie aMule, chce sciagnac jakis plik z internetu, ale aMule go nie sciaga. Moze jest nalozone jakies zabezpieczenie o ktorym nie wiem proze pomorzcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 Porty odblokowane? Z serwerem jesteś połączony? Masz low czy high ID? Zresztą amule się bardzo długo rozpędza. U mnie za NAT-em, jak dobrze idzie to zaczyna targać po ~2-3h. Dlatego wole torrenta :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi04 Napisano Luty 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 Powiem tak, ja nic nie robilem, nic nie regulowalem.Wszystko jest standardowo. Co mam zrobic zeby mi ruszyl te mulek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 Ale z serwerem się połączyłeś? I jesteś za NAT-em? Jeżeli obie odpowiedzi brzmią TAK, to musisz czekać. Nic więcej nie zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi04 Napisano Luty 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 z serwerem sie bez problemu lacze, ale nie wiem co to jest ten NAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 SIę pytam, czy siedzisz na jakimś lanie osiedlowym. Za NAT-em znaczy, że z netem łaczysz sie przez serwer pośredniczący (a komp ma wewnętrzy adres ip). Zresztą można to sprawdzić. Jak się łączysz z serwerem, to w okienku na dole wypisuje, że masz LOW ID, jeżeli siedzisz na takiej sieci, bądz masz poblokowane porty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi04 Napisano Luty 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 Nie mam LANa, mam neostrade i mam bezposredni dostep do siecie. Moje info Status Połączony ip port 83.31.42.2:4662 ID 36314963 HighID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 Więc wystarczy czekać. Winą może również być zły wybrany serwer. Spróbuj również na innych. Przy ściąganych plikach przeważnie pisze, ile jest dostępnych źródeł. Im więcej, tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 z serwerem sie bez problemu lacze, ale nie wiem co to jest ten NAT Uważaj na Rozorbac! Policja zamknęła ten serwer i podstawiła swój na którym zbiera dane userów, które mogą się im przydać... Ile masz źródeł na plik? Jeśli jesteś nowym userem to będziesz musiał odczekać swoje przed pobieraniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość amdfanatyk Napisano Luty 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 zwieksz limity polaczen i zrodel na plik; nie ma potrzeby otwierania portow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Luty 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 z serwerem sie bez problemu lacze, ale nie wiem co to jest ten NAT Uważaj na Rozorbac! Policja zamknęła ten serwer i podstawiła swój na którym zbiera dane userów, które mogą się im przydać... spokojnie, serwery Razorback 2.0 i 2.1 sa OK, to sa normalne, porzadne serwery. radze sie W OGOLE NIE WPINAC do 2.2 i wyzyszch <--przykrywka RIAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 spokojnie, serwery Razorback 2.0 i 2.1 sa OK, to sa normalne, porzadne serwery. radze sie W OGOLE NIE WPINAC do 2.2 i wyzyszch <--przykrywka RIAA Jasneeeeeeeeeee. O ile mi wiadomo to Rozorbac 2.x prowadziła ta samo osoba? Może masz lepsze info? http://www.di.com.pl/news/12900,0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter1 Napisano Luty 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2006 spokojnie, serwery Razorback 2.0 i 2.1 sa OK, to sa normalne, porzadne serwery. radze sie W OGOLE NIE WPINAC do 2.2 i wyzyszch <--przykrywka RIAA Jasneeeeeeeeeee. O ile mi wiadomo to Rozorbac 2.x prowadziła ta samo osoba? Może masz lepsze info? http://www.di.com.pl/news/12900,0.html A co z First-Load.de, czy ten jest OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2006 A co z First-Load.de, czy ten jest OK? Przypuszczam, że nikt Ci gwarancji nie da. Popytaj na forum e-mule lub o podobnej tematyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi