dann Napisano Lipiec 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2004 witam proszę o pomoc instalując FC2 komp zawiesza się po podaniu nastęujących komunikatów: running instal... running /sbin/loader jak temu zaradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
META Napisano Lipiec 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2004 (_niewiem_ → nie wiem) ORT masz moze skopana tlyte???a ja mam problem z num seryjnym gdzie moge go znalesc???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Lipiec 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2004 Z czym? Z numerem seryjnym? Nie ma czegos takiego w FC2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Lipiec 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2004 proszę o pomoc instalując FC2 komp zawiesza się po podaniu nastęujących komunikatów: running instal... running /sbin/loader Mógłbyś chociaż podać jaki masz sprzęt, jaką płytę, itd... Tak to musimy zgadywać Może to pomoże: http://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_b...g.cgi?id=123686 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi