wlodi04 Napisano Luty 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 wiem, ze sa jakies menagery plikow cos jak total commander do windoswa, chcialbym cos takiego do FC4, jaki byscie mi polecili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2006 mc, krusader i poszukać na forum, wydaje mi się że był podobny temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi04 Napisano Luty 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2006 a jest jakis ktorego mozna przez yum zainstalowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2006 a jest jakis ktorego mozna przez yum zainstalowac? oba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Luty 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2006 Ja używam gnome-commandera (chyba najbardziej podobny do Total-Commandera), niedawno, po dość długiej przerwie wznowiono rozwój tego projektu i mamy najnowszą stabilna wersję 1.1.7. Co prawda nie ma jeszcze paczek rpm ale zbudowanie takiej dla siebie z tarballa to kwestia paru minut. Mam taką pod FC5 i działa ok. Jeżeli ktoś szuka gotowego rpm to wersja 1.1.6 pod FC3 chodzi bez problemu z FC4/ FC5 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Luty 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2006 gentoo jest fajnym i przy tym lekkim menadżerem plików i przy tym jest w repo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi