uosiu Napisano Luty 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2006 witam wszystkich i przepraszam za przynudzania takim badziewnym tematem otoz mam dystrybucyjny OOo 2.0 z livny, a ja pilnie potrzebuje clipartow, nie wiecie jak sobie z tym poradzic? na google w grafikach nic sensownego nie ma, mi sie zdaje czy OOo z Ux.pl ma kliparty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Luty 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2006 Jest coś takiego jak galeria. Co prawda są tam tylko tła, znaki, itp. Narzędzia -> Galeria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Luty 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2006 :/ to nie to musze miec duuza galerie klipartow bo na wtorek musze zrobic broszure o oszczedzaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano Luty 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2006 www.openclipart.org Chociaż ta strona coś się ostatnio pokiełbasiła i nic nie można na niej znaleźć. Ale możesz ściągnąć też np. stąd: http://www.softwarepatch.pl/plik/3820/Open...inux_(bz2).html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Luty 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2006 piec euro dla ciebie chlopcze... --- co sadzicie o wprowadzeniu wirtulnej waluty na forum? beda euro jako zlotowki i piwa jako grosiki i przelicznik 10 piw = 1 euro ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi