riperton Napisano Luty 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2006 Witam! Bawiłem się ostarnio pulpitem i usunąłem z paska zadań ikonę kadu, tak że po uruchomieniu kadu ikona zaczęła pojawiać się pod paskiem w lewym górnym rogu. To jeszcze było do zniesienia, chociaż wolałbym, gdyby ikona znowu była na pasku. Próbowałem ją tam umieścić spowrotem i w rezultacie ikona kadu nie pojawia się (_wogóle_ → w ogóle) ORT... Kadu się uruchamia, wyskakują dymki, ale nie potrafię wejść do okna głównego Pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smopi Napisano Luty 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2006 A czy przypadkiem nie usunąłeś z panelu "Obszar powiadamiania"? Dodaj go i zobacz czy będzie dobrze (prawy przycisk myszy na panelu i "Dodaj do panelu..."). Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riperton Napisano Luty 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2006 Faktycznie, dzięki wielkie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi