murcin Napisano Luty 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2006 Temat mówi wszystko za siebie, próbowałem standardowymi programami xmms, mplayer ale nie działa, dlatego prosze o pomoc, najlepiej jak by była jakaś wtyczka do tych programów albo jakiś łatwy programik najlepiej do ściągnięcia przez yuma. dzięki z góry za pomoc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Luty 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2006 amaroK , ma to w standardzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Luty 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2006 wystarczy jakikolwiek program do słuchania muzyki XMMS , BMP odtworzą radia bez problemu. Wystarzy tylko plik z rozszerzeniem .pls lub .m3u (jak narazie tlyko takie spotkalem rozszerzenia radia) i słuchasz :-) (plik ten znajude sie przewaznie na stronie radia :-) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Marzec 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2006 Zapodaj link do radia najlepiej, bo są różne gatunki strumieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murcin Napisano Marzec 1, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2006 no wlasnie ja sie meczylem z linkiem radia ktore akurat było wyłączone;/ pościągałem sobie pare plików pls innych różmych radii i okazało się że chodzą na xmms, więc problem rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Marzec 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2006 Ja doradze ze najlepszym programem do słuchania radia internetowego jest STREAMTUNER Jest gotowy rpm dla fedory do zainstalowania Pozdrtawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi