InIrudeBwoy Napisano Marzec 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2006 Siema. Myślę, że znajdzie sie kilka osób na forum które grają w tego menedżera. Wpadło mi do głowy, że może zrobilibyśmy mały pucharek w którym brali by udział ludzie odwiedzający to forum. Co gracze na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Marzec 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2006 Ja gram, nick w grze taki sam jak na forum, co do pucharu zawsze z głowy szukanie sparingpartnera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2006 Dobry pomysł z tym turniejem. Teraz trzeba tylko ustalić co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 2, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2006 oczywiście, trzeba znaleźć uczestników i ludzi którzy to przygotują. Z chęcią udzielę się i mogę wylosować pary albo grupy w zależności od tego ile będzie uczestników oraz przygotować terminarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Marzec 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2006 na pucharek to z 8 drużyn by się przydało albo 6 na ligę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi