yoda6886 Napisano Marzec 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2006 jak w temacie. gdzie moge zmienic nazwe hosta i localdomain. w /etc/hosts sobie ustawilem ale to chyba nie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grs_84pl Napisano Marzec 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2006 Mowisz o tym ?? Centrum sterowania --> Bezpieczenstwo i prywatność --> Haslo i konto uzytkownika ???? Jak tak to baaaardzo slabo szukaleś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Marzec 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2006 jak tak to baaaardzo slabo szukaleś. Jakoś kiepsko czytałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2006 nie pamiętam dokładnie jak to robiłem bo robiłem to dawno temu, zaraz po instalacji a instalowałem system raz /etc/sysconfig/network uzupełnij tam hostname Ustawianie Hostname a tu masz linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Marzec 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2006 nie pamiętam dokładnie jak to robiłem bo robiłem to dawno temu, zaraz po instalacji a instalowałem system raz /etc/sysconfig/network uzupełnij tam hostname Ustawianie Hostname a tu masz linka Gdzie byłeś jak ja tego szukałem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grs_84pl Napisano Marzec 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2006 faktycznie krzywo to przeczytalem. Ale widzialem to też gdzieś pod X-mi dlatego zaświtalo mi ze może to to... no nic Pzdr 4 @ll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2006 Gdzie byłeś jak ja tego szukałem?? zapewne w Sosnowcu ale głowy nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Marzec 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2006 ja się nie znam zabordzo ale może # setup lub jakoś podobnie ? w konsoli jako root Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi