rsobczuk Napisano Marzec 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2006 Czy ktoś zna jakiś program pod (_linuxa_ → Linuksa) ORT, ale działający w konsoli... do sprawdzania ile zostało przesłanych danych w neostradzie... lub jaki został limit pozostały... Koniecznie musi być działający w kosoli, a nie w X-ach. Z góry dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocurkiewicz Napisano Marzec 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2006 Wg mojej wiedzy - powinieneś szukać jakiegoś programu używanego na serwerach do liczenia transferu - bazującego na logach połączeń sieciowych. Oczywiście mogę się mylić - ale i tak będzie to jakiś trop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsobczuk Napisano Marzec 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2006 No własnie taki do mierzenia ruchu na danym interfejsie, to sobie sam napisałem, ale dane wskazywane przez niego są nie do końca prawdziwe, bo tepsa nie lidzy np ruchu po porcie 25... i jest jeszcze kilka innych ... wiem, że pod x-y jest napisany jakiś programik, więc teoretycznie na konsoli tez powinien być No cóż... czekamy na odpowiedź od kogoś jeszcze Pozdrówka Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2006 podasz mi linka do tego programy pod Xy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsobczuk Napisano Marzec 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2006 Wiesz co... czytałem o tym, że jest już bardzo dawno temu i nie pamiętam na którym forum to wyczytałem. Poszukam swoich postów na różnych forach i jak znajdę, to podam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi