jaro33 Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 (edytowane) Rozbawiłęś chyba każdego tym stwierdzeniem! FCOD jest 18 i 19 marzec => najbliższy weekend. jaro33 wróć do rzeczywistości Jaki wstyd , aaaaaaaaaaaa ja byłem pisząc to przekonany że już było, nawet kartkę z adresem wyrzciłem nnnnnie kopcie przepraszam , leżącego chciałem strasznie jechać ale raczej nie dam radyyyy ...... nawet mam blisko jakieś ~90km Ale dzięki za sprowadzenie na ziemię narka edit a jak na FCOD Edytowany przez jaro33 12.03.2006 - 00:35 dowód już 12 byłem w błędzie Edytowane Marzec 16, 2006 przez jaro33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Marzec 17, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2006 ..no i stało się.. sam jestem autorem tematu, a niestety nie dane mi będzie pojechać z rana na FCOD.. ...z braku funduszy (koleś który miał zapłacić za kompa pojechał na szkolenie) nie będę mógł pojechać, ale życzę wszystkim dobrej zabawy.. wypijcie moje zdrowie i przywieźcie pamiątki może jakieś świeże kopie FC5 Pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Marzec 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2006 i przywieźcie pamiątki może jakieś świeże kopie FC5 Pozdro.. Przydało by się wypijcie moje zdrowie tongue.gif Niestety ja nie wypiję, jadę samochodem. Inni pewnie nadrobią to za mnie ale życzę wszystkim dobrej zabawy.. nie może być inazej Za jakieś 20 min odjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi