Krayczek Napisano Marzec 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2006 Witam wszystkich mam taki problemik z neo. Mianowicie niedawno zmienilem sobie sprzecika na nowego i gdy zainstalowalem ponownie fedore i nesotrade tak jak to robilem wczesniej pojawil sie blad w postaci nie wyswietlania sie stron. Instalka neo zawiera niby automatyczne pobieranie DNS-ow ale jakos nigdy to nie dzialalo wiec musialem recznie wklepywac adresy w resolv.conf. Niestety adresy DNS-ow ktore kiedys wpisywalem przepadly z mojego dysku i tak samo juz nie ma na forum posta w ktorym one byly. Wpisanie adresow z innych postow nic nie zmienia ciagle ten sam komunikat w trakcie ladowania strony "ustalanie adresu ......." czy jakos tak. Ciekawe jest to ze na roznych forach w roznych postach adresy roznia sie troche lub sa podawane calkiem inne :/ wiec prosze o podanie DNS-ow ktore u was dzialaja:) z gory dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoda6886 Napisano Marzec 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2006 ja mam takie: 194.204.152.34 primary 217.98.63.164 secondary i dziala ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2006 ja wpisalem chyba 10 DNS- tp, dialog, netia, tele2 i inne serwerow mam w zapasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi