siekiera Napisano Marzec 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2006 Zainstalowałem Kaffeine z Livny (wersja 0.7.1) i nie mogę go odpalić. przeinstalowałem jeszcze raz całe KDE, wywaliłem ~/.kde, ale nic nie pomaga [siekiera@localhost ~]$ kaffeine kbuildsycoca running... Invalid entry (missing '=') at /usr/share/control-center-2.0/capplets/gpilotd-control-applet.desktop:2 kaffeine: symbol lookup error: kaffeine: undefined symbol: _ZN11KMainWindow7setIconERK7QPixmap DCOP aborting (delayed) call from 'anonymous-5918' to 'kaffeine' [siekiera@localhost ~]$ Mutex destroy failure: Urządzenie lub zasoby zajęte ICE default IO error handler doing an exit(), pid = 5928, errno = 0 Co robić?? System FC3. Pozdrawiam, Robert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2006 Ja ci chyba muszę dać najbardziej lamerską poradę. Poczekaj na FC5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Marzec 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2006 Ale neostrada chodzi mi tylko pod FC3! Dlatego musiałem "upgradować" z FC4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2006 Chyba downgradowac? A tak swoja droga, to dla czego Neo chodzi Ci tylko pod FC3 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Marzec 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2006 Próbowałem różnych opisów, z tego forum też, ale pod FC4 modem speedtouch 330 nie chciał ruszyć. Dopiero po downgrade (dlatego pisałem w cudzysłowie) ruszył według opisu dlaFC3 (zresztą pisałem o tym na forum...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Marzec 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2006 Wydaje mi się, że nie pasuje mu wersja kde. Może spróbuj zainstalować inną wersję kaffeine. Ja miałem kiedyś podobny roblem w jakimś innym programie i zmiana paczki pod odpowiednie kde podziałała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2006 Próbowałem różnych opisów, z tego forum też, ale pod FC4 modem speedtouch 330 nie chciał ruszyć. Dopiero po downgrade (dlatego pisałem w cudzysłowie) ruszył według opisu dlaFC3 (zresztą pisałem o tym na forum...) wiesz co, najlepiej by bylo jakbys odzalowal 10-15 zloty i na allegro bys sobie kupil sagema... masz przynajmniej spokoj ze sterownikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi