Skocz do zawartości

Sexy Dziewczyny Z Microsoftu :p

Daniello

Rekomendowane odpowiedzi

To stary obyczaj Microsoftu. Balsamować wyglądem system smile.gif Wcale to on piękny tak nie jest. Teraz balsamują na glanc tymi tapetkami z sexy modelkami. Od tego mi się flaki przewracają, no ale cóż. Bezpieczeństwo jest spychane na tyły...

Stary ale skuteczny. Większość ludzi nie zwraca uwagi na bezpieczeństwo systemu, jeśli ładnie wygląda i jest w miarę "wydajny" to czego chcieć więcej? Z czasem nabiera się "świadomości informatycznej" i zaczyna się zmieniać swoje poglądy ale na to trzeba czasu...

ogólnie to stwierdziłem sobie że troche sobie sami robią obciach... po jaką cholere im system live? ja rozumiem że w linx jest no zeby zobaczyc sobie jak wygląda przed instalką i jak działa, no i zeby sobie wziac ze sobą jak sie gdzieś jedzie... ale winda xp live na (prącie) taki wymysł... włączyliśmy to, i zeby właczyć karte wlan albo jakiś sterownik, trzeba go zainstalowąc w systemie wiec, troche tandeta... a że microsoft glancuje dupe swoim sytemom żeby zakryć błedy to jzu ostatnia wpadka z 14 lutego (bojaże) gdzie wydano na raz 7 łat krytycznych potwierdza to... liux kiedyś dał taka plamę?

Windows LiveCD to faktycznie badziewie. Nie dość że jest nielegalne zrobienie sobie samemu płytki, np programem Pe Builder, to jeszcze jest to niestabilne. I takich właśnie nie lubię ludzi, takich jak Bill Gates... M$ wygina pod każdym względem. Powinni to zlikwidować w p**** i by był święty spokój biggrin.gif Chociaz moze i tak niedlugo firma sama upadnie. Tego im bardzo życzę cool.gif

jednyne rozwiazanie zaszczepić (_linuxa_ → Linuksa) ORT ludziom...

a co do live cd to mysłąłem ze chociaż to jest free ale jednak kasa czyni cuda... w sumie jak by to było bezpłatne mozna by w razie kontroli sie zasłonić płytka live... biggrin.gif a tak rzeba sie zasłaniać linuxem live

Ale o czym Wy mowicie???

A coz te obrazki maja wspolnego z Ubuntu? Oprocz logosa wkompowanego w obrazek...

Przeciez to radosna tworczosc uzyszkodnikow, nic wiecej...

Moge strzelic kilka fotek mojej malzonki i jej kilku kolezanek, dolozyc do tego logo FC i to opublikowac... i czy wedlug Was to bedzie to promowanie Fedory? Watpliwe...

Pozdrawiam

P.S. Pod warunkiem ze Fedora zmieni logo, bo obecne f kojarzy sie tylko z owsikiem i nic ladnego z tego nie idzie upichcic wink.gif

Muszę przyznać, że te rysowane są (szukam słowa) "bardziej pobudzające wyobraźnię".

Zaryzykuję takie stwierdzenie (całkowicie subiektywne).

Windows jest jak żona...

Linux jak dziewczyna ze snów o Śródziemiu...

A lądujesz gdzieś w połowie pomiędzy tym.

Fajnie byłoby poślubić Elfkę...

Hej!

walwat

http://www.tolkien.com.pl/elenai/details.p...php?image_id=32