labiol Napisano Lipiec 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 17, 2004 Jak w temacie. Mam fedora2 z zainstalowanymi ster. eagle 1.9.8 (neo+). No i nie działa mi nmap, wywala się z następującym błędem: Starting nmap 3.50 ( http://www.insecure.org/nmap/ ) at 2004-07-16 02:35 CEST Failed to find interface eth1 mentioned in /proc/net/route QUITTING! Nie działa mi też iptraf, próba zobaczenia co się dzieje w sieci powoduje naruszenie ochrony pamięci. Zauważyłem, że nmap przestaje działać, gdy przedtem odpalę iptraf i dostanę ten błąd - tak jakby coś się wtedy zmieniało w konfiguracji modemu. Muszę jeszcze dodać, że poprzednia wersja fedory ze sterownikami eagle 1.0.4 działała super, bez żadnych problemów. Jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emade Napisano Sierpień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2004 Witam Mam ten sam problem i tez niemoge nigdzie znalezx inforamcji na ten temat. POMOZCIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi