swirek21 Napisano Marzec 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 Cześć wam. Linuxem zajmuje się od niedawna i ogólnie na razie dla mnie jest to nowinka którą poznaję i coraz bardziej mi sie zaczyna podobać . Jak powinien wyglądać skrypt do crona który wysyłałby maila z załącznikiem (uwaga załącznik jest w formie 778.txt i codziennie sie zmienia o numer większy). Crona wiem jak skonfigurować aby wysyłał maila o danej godzinie... ale wysyła mi pustego . Czy dało by się zrobić tak aby skrypt wysyłał każdego jednego dnia plik o numer większy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Marzec 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2006 Zdaje się, że w php można wysłać maila, ale nie potrafię w tym momencie przytoczyć przykładowego kodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swirek21 Napisano Marzec 15, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2006 a słuchajcie skrypt wysyłający maila o danej godzinie z załącznikiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi