zIeLoNa Napisano Marzec 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2006 (_niewiem_ → nie wiem) ORT jak to zrobic zeby mona było ogladac telewizje na komputerze prosze pomozcie i powiedzcie co mam zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Marzec 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2006 A masz już zainstalowaną kartę telewizyjną w komputerze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Marzec 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2006 Ale jaka telewizje chcesz ogladac ? nternetowa ? Czy masz karte tv w swoim kompie ? Czy masz moze karte satelitarna taka jak np SKYSTAR2 ? Napisz cos wiecej o co ci dokładsnie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand-fly Napisano Marzec 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2006 Ja bym potrzebowal dobrego opisu do Skystar2 bo ten jakos mi nie idzie. SkyStar2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Marzec 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2006 Jak chcesz opisu dla skystar2 to skontaktuj sie ze mna na skype ; wlodarek5 lub kadu 3548002 Do skystarki nie potrzeba instalowac zadnych sterowników na fedorze i innych dystrybucjach linuksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi