alienth Napisano Marzec 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2006 Sprawa wyglada tak: Gdy wylogowuje sie z KDE pokazuje mi sie takie duze prostokatne okienko z napisem ze kicker wyslal jakis sygnal i ze to niby oznacza ze spowodowal blad. W sumie nic konkretnego sie nie dzieje tylko mnie to denerwuje troche i chcialbym ten problem rozwiazac. Czasem tez po wylogowaniu gasnie monitor i nie wlacza sie ponownie. Nie wiem w czym problem. Co do sterownikow Radeonow to lepiej uzywac tych oryginlnych ze strony ATi czy z livina Uzywam tych drugich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość amdfanatyk Napisano Marzec 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2006 nie tylko ja raportowalem ten blad kickera do kde-team; jednak zdaje sie, ze od czasu jak update'owalem qt do wersji 3.3.5, problem przestal wystepowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Marzec 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2006 Co do błędu z kicker-em to musisz się przyzwyczajić, albo poczekać na FC5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienth Napisano Marzec 14, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2006 jednak zdaje sie, ze od czasu jak update'owalem qt do wersji 3.3.5, problem przestal wystepowac. Co to jest to qt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Marzec 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2006 jednak zdaje sie, ze od czasu jak update'owalem qt do wersji 3.3.5, problem przestal wystepowac. Co to jest to qt http://pl.wikipedia.org/wiki/Qt ostatnie zdanie pierwszego akapitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienth Napisano Marzec 14, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2006 no to widze ze QT to dosc wazna rzecz Zaktualizowalem qt i problem minal thx za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi