Bodzio Napisano Marzec 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2006 Czy da się jednocześnie uruchomić xmms i mplayera?,aby w obu programach był głos. U mnie jest tak że jak uruchomie xmmsa i włacze jakąs mp3 i próbuje właczyć jakiś film w tym samym czasie to się wiesza mplayer i na odwrót,jak włącze najpierw film i jednocześnie próbuje włączyć mp3 w xmmsie to wywala błąd. Moja karta to soundstorm na nvidii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano Marzec 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2006 To wszystko zależy właśnie od karty. Np. na moim kompie mam sb. audigy i mogę tam równocześnie dużo dźwięków naraz odtwarzać (np. 3 mplayery, xmms, i jeszcze dźwięki systemowe). Ale już np. na laptopie efekt mam taki jak u Ciebie. Były już takie tematy na forum, poszukaj. Zdaje się, że Gajownik pisał coś kiedyś o dmix. Zresztą, jak wpiszesz na google dmix, też sporo znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2006 Trzeba zrobić sobie pewien skrypcik miksujący. Co prawda jest to tutorial dla ubuntu, ale słyszałem, że działa to też na FC4. Po prostu trzeba zrobić to samo tylko z yumem i innymi narzędziami fedory. tutoral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi