leon Napisano Marzec 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2006 Witam! Nie mam dzwieku w ut2004. Probowalem instalowac rozne paczki (openal, sdl etc.), ale to nic nie dalo... Mam fc4 regularnie aktualizowane i SBlive!value P.S. W innych aplikacjach dzwiek dziala bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2006 Jak odpalasz to wywala jakieś błędy w konsoli dotyczące dźwięku ?? Cholernie są ważne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano Marzec 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2006 Wlasnie nie. Zadnych informacji. Po prostu nie ma dziweku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2006 Zrzuc to co wypisuje konsola. Moze i nie byc błedów, ale zrzuc, w ten sposób moze dowiem sie czego uzywa ta gra do odtwarzania dziweku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano Marzec 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2006 Gre odpalam z pliku, nie z pod konsoli, wiec nie mam zadnych informacji (a z pod konsoli nie odpala sie wcale) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Marzec 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2006 miałem taki sam problem z dźwiękiem tylko że u mnie nie dało się inaczej odpalić ut2004 niż z pod konsoli konsola nie pluła wtedy błędami a problemu z dźwiękiem nie udało mi się rozwiązać a i jeszcze jedno próbowałeś pobawić się ustawieniami w grze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano Marzec 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Bawilem sie ustawieniami w grze, ale to nic nie dalo. Orientuje sie ktos moze, gdzie jest plik z ustawieniami? Moze moznaby zmienic system dzwiekowy, ktory domyslnie wykorzystuje ut2004... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi