uosiu Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 ja tam poczekam miesiac az wszystko sie wyjasni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand-fly Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Skoro "Expert" tak robi to ja tez dopiero za miesiesiac wgram nowa fedorke ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Skoro "Expert" tak robi to ja tez dopiero za miesiesiac wgram nowa fedorke ;-) A Ja już ma 50% pobrane i zainstaluję jako 3 system , żeby potem za dużo updatu nie było Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Skoro "Expert" tak robi to ja tez dopiero za miesiesiac wgram nowa fedorke ;-) eeee tam, takie drobne przejściowe problemy przynajmniej czegoś nauczą. Ja zasysam DVD bo mi update przez yum nie wyszedł :/ Nie czekam, chcę tu i teraz pokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloEscobar Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Heh, ja właśnie siedzę w robocie, FC5 DVD już wypalona, czeka tylko na powrót do domu i na instalkę Jeszcze 2 godziny, grrrrrrrrrrrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi