mag7 Napisano Marzec 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2006 Mam problem z instalacją sterowników do karty Realtek RTL8180 Wireless LAN (Mini-)PCI NIC. karta nie jest wykrywana przez system automatycznie a sam nie wiem w jaki sposób zainstalowac do niej sterowniki aby mogł mi działać internet pod fedorą 2. prosiłbym o dokładne przedstwienie rozwiązania jesli ktoś wie jak to zrobic. Z góry dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SupriCo Napisano Marzec 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2006 Instalacja karty radiowej opartej na chipsecie Realtek 8180L Google sie kłania Też są oficjalne stery pod Fedore 2, ale raczej nie działają (przynajmniej u mnie nie chcą). Ndiswrapper działa, tylko nie mogłem zmienić MAC’a w sieciówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mag7 Napisano Marzec 19, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2006 Wiem ze musze miec sterowniki ale jak dalej co trzeba wykonac aby je zainstalowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SupriCo Napisano Marzec 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2006 Przeczytałeś linka którego podałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi