Gość Napisano Styczeń 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2004 Mam taki problem. Więc jest tak ściagnąłem obraz z ftp://ftp.wsisiz.edu.pl/mirror/download.f...ora.redhat.com/ no i nagrałem, elegancko płytka sie bootuje, ale w pewnym momencie instalacji wyskakuje bład ze nie moze zgrac jakiegoś pliku no i mam tylko do wyboru Ok jak nacisne to reboot i nic. Dobra no to pomyślałem ze jakoś sie źle płytka nagrała ( pod windowsem tez nie moglem z niej zgrac niektórych plików na dysk) . Dalej ściągnąłem obraz z ftp://ftp.pbone.net/pub/fedora/pub/fedora/linux/core/ nagrałem no i sprawdzam pod win czy da sie zgrać te pliki których nie mogłem wcześniej no i wszystko jest ok. Uruchamiam ponownie zmieniam zeby Bootowało z CDROMu no i nic nie startuje. Nie wiem co robic próbowalem juz różne sposoby nagrywania, różne programy (mam juz 6 disc1 fedroy i żaden nie działa ) . Myśle ze te Mirrory są jakies trefne. HELP!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2004 Koniecznie sprawdź sumy kontrolne programem pod Windowsa np. md5sum (znajdziesz go na google), jeżeli nie będą się zgadzały czeka Cię ponowne pobieranie obrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2004 Najlepiej sciągnij obraz z serwera http://ftp.icm.edu.pl ja sciagnełem i spoko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2004 a jak uzyć tego programu md5sum ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Luty 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2004 a jak uzyć tego programu md5sum ?? po 1. -----------> przykładowy rezultat po 2. -----------> przykładowy rezultat powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi