Skocz do zawartości

Kopiowane Avatary

InIrudeBwoy

Rekomendowane odpowiedzi

Heh. To tylko forum, nie przesadzajmy. Każdy ma taki awatar jaki mu się podoba smile.gif Inaczej sytuacja wygląda na Fedora.France.org, gdzie awatary mogą być tylko i wyłącznie wgrywane z komputera więc nie ma raczej problemów z takimi samymi awatarami. Nieźle co ?  biggrin.gif Na naszym forum w ogóle nie działa opcja przesyłu pliku na serwer  biggrin.gif Nie wiem...Może niedługo się to zmieni wink.gif

Witam

Mój avatar też jest ładowany z kompa biggrin.gif

Ale temat...

Są prawa autorskie, ale jest też cos takiego jak "przyzwoitość".

Ja tu nie widze prblemu.

Pewnie jest tego dużo w sieci (mnie to nie jara).

Najpierw coś stworzyć a potem można będzie się nazwać np.

H4ck3rz, albo lcamtuf...

walwat

Nie chodzie o jakieś prawa autorskie tylka o to że czasami można się pogubić.

Avatary powinny chyba każdego indywidualnie identyfikować.

Pamiętam że był kiedyś jakiś wątek, który jak się czytało to miało się wrażenie że gościu sam ze sobą gada cool.gif

Nie chodzie o jakieś prawa autorskie tylka o to że czasami można się pogubić.

Avatary powinny chyba każdego indywidualnie identyfikować.

Pamiętam że był kiedyś jakiś wątek, który jak się czytało to miało się wrażenie że gościu sam ze sobą gada cool.gif

no właśnie o to chodzi

prawa autorskie? no to by było śmieszne, chociaż jeśli ktos wykorzystuje grafikę czyjąś to raczej powinien sprawdzić licencję wink.gif ale jeśli nie robi na tym hajsu to można przymknąć oko.

Pamiętam że był kiedyś jakiś wątek, który jak się czytało to miało się wrażenie że gościu sam ze sobą gada  cool.gif

Tez go zauwazylem... blink.gif

I wlasnie w takim przypadku "wychodzi" bezsens kopiowania avatara juz istniejacego na forum...

Ja do mojgo avatara przywiazany szczegolnie nie jestem (chyba zbyt wiele osob mowi mi o uderzajacym podobienstwie) ph34r.gif i nie wykluczam zmiany za jakis czas... ale na pewno nie na Gajownikowy wink.gif

Pozdro

Ja tam mam kapelszu z loga red hata chyba czy nawet nei wiem sakd wpisalem fedora w goglach pomalowalem na niebieski kolr i jest tongue.gif PS Waldo nei widziałem wcześniej że masz kapelszu... zresztą inny kolor i inna strona patzrenia tongue.gif A co do takich tematow to są tylko do nabijania postów imo :U

Ja jestem za tym żeby każdy miał niepowtarzalny avatar, przynajmniej natym forum. Jak się przebywa na tym forum długo, t sporo osób się kojarzy po avatarach właśnie i jak ktoś je dubluje to później trzeba się uważniej przyglądać z kim się gada, zresztą dziwnie to tak wygląda ...

Pozdrawiam

Gryhild

PS

Mój też jest z dysku, chociaż dawno go już tam nie ma smile.gif

Ja jestem za tym żeby każdy miał niepowtarzalny avatar, przynajmniej natym forum. Jak się przebywa na tym forum długo, t sporo osób się kojarzy po avatarach właśnie i jak ktoś je dubluje to później trzeba się uważniej przyglądać z kim się gada, zresztą dziwnie to tak wygląda ...

Pozdrawiam

Gryhild

PS

Mój też jest z dysku, chociaż dawno go już tam nie ma smile.gif

Dokładnie o to samo mi chodzi. Avatar reprezentuje kogoś a jeszcze jak dojdzie do tego staż na tym forum to można się pogłubić.

@exbros

EEE.. nie zmieniaj avatara smile.gif Całkiem sympatyczna "buzia" Jeszcze mi powiedz czy to twoje zdjęcie ?

...nie wykluczam zmiany za jakis czas... ale na pewno nie na Gajownikowy wink.gif

Czyli mówimy o tym samym biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Ja tam mojego nie zmieniam

--Resize_Images_Alt_Text--

"live long and prosper"

PS: @adios Nie poznajesz kto to na tym zdjęciu ??

Edytowane przez neo_fox

sorror, Zuk87, WalDo, perl, Gryhild, ...(przepraszam tych ktorych tez powinienem wymienic, a tego nie zrobilem wink.gif)

- dlaczego nabijacie sobie liczbe postow piszac w tym watku? laugh.gif

@Other - niektorzy (np ja) pisza na tym forum od czasu do czasu - bo lubia, nie zawsze zajmujac sie rozwiazywaniem trudnych problemow zwiazanych z Fedora, a czasem (az strach powiedziec!) piszac na calkiem nie powazne tematy. Chyba przywiazujesz zbyt wielka wage do "licznika"...

@PabloEscobar - avatar miodzio, szkoda ze nie slychac muzyczki(!!!)...

@adios - hmmm, no nie zupelnie (moja) wink.gif "pozyczylem", po prostu nie moglem sie oprzec tak mi sie spodobala radosc bijaca z tej sympatycznej twarzy... ja jestem odrobine mlodszy (i wygladam chyba odrobine mlodziej) i niestety nie potrafie tak "tryskac szczesciem" (czytaj: zle wychodze na zdjeciach) - ale proponuje nie zglebiac tematu ph34r.gif

@neo_fox - ano, tym samym - "yes, yes, yes" jak to mowiom cool.gif

Pozdro

Jeszcze chyba nigdy nie wysmarowalem posta z tyloma "odpowiedziami" laugh.gif

@adios - hmmm, no nie zupelnie (moja)  wink.gif  "pozyczylem", po prostu nie moglem sie oprzec tak mi sie spodobala radosc bijaca z tej sympatycznej twarzy... ja jestem odrobine mlodszy (i wygladam chyba odrobine mlodziej) i niestety nie potrafie tak "tryskac szczesciem" (czytaj: zle wychodze na zdjeciach) - ale proponuje nie zglebiac tematu  ph34r.gif

A już poznaję smile.gif To jest chyba ten co tak świetnie mówi po angielsku trzykroć yes ! To chyba jakaś ważna osoba, ale dalej nie kojarzę do końca tongue.gif

Zgadzam sie co do polityków, ale chcę o czym innym.

O nabijaniu liczników.

Osobiście nie po to piszę i licznik swój a także czyjeś po prostu olewam.

Patrzę czy to, co ktoś mówi jest sensowne...

Ten, kogo drażni nabijanie licznika chce pewnie sam go nabić smile.gif

Po to chyba jest to forum aby podyskutować w temacie Fedory, albo szerzej o niektórych rzeczach z nią związanych. Po to są chyba takie działy jak Hyde Park i inne nie związane stricte z systemem.

Czasami trzeba troche odetchnąć od komend w shellu.

Zresztą forum jest moderowane...

walwat

Ten, kogo drażni nabijanie licznika chce pewnie sam go nabić  smile.gif
Tez mnie naszla taka refleksja, ale z wrodzonej delikatnosci nie chcialem dokuczac Otherowi rolleyes.gif

Other - wszyscy juz chyba zauwazyli (i docenili) Twoja aktywnosc (i.e. FWN), nie przejmuj sie licznikami... wink.gif

Czasami trzeba troche odetchnąć od komend w shellu.
Zgadzam sie z przedmowca w calej rozciaglosci smile.gif

(jednoczesnie zaliczajac +1 na liczniku wink.gif)

Pozdro