enter1 Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Heh. To tylko forum, nie przesadzajmy. Każdy ma taki awatar jaki mu się podoba Inaczej sytuacja wygląda na Fedora.France.org, gdzie awatary mogą być tylko i wyłącznie wgrywane z komputera więc nie ma raczej problemów z takimi samymi awatarami. Nieźle co ? Na naszym forum w ogóle nie działa opcja przesyłu pliku na serwer Nie wiem...Może niedługo się to zmieni Witam Mój avatar też jest ładowany z kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Ale temat... Są prawa autorskie, ale jest też cos takiego jak "przyzwoitość". Ja tu nie widze prblemu. Pewnie jest tego dużo w sieci (mnie to nie jara). Najpierw coś stworzyć a potem można będzie się nazwać np. H4ck3rz, albo lcamtuf... walwat Nie chodzie o jakieś prawa autorskie tylka o to że czasami można się pogubić. Avatary powinny chyba każdego indywidualnie identyfikować. Pamiętam że był kiedyś jakiś wątek, który jak się czytało to miało się wrażenie że gościu sam ze sobą gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Nie chodzie o jakieś prawa autorskie tylka o to że czasami można się pogubić. Avatary powinny chyba każdego indywidualnie identyfikować. Pamiętam że był kiedyś jakiś wątek, który jak się czytało to miało się wrażenie że gościu sam ze sobą gada no właśnie o to chodzi prawa autorskie? no to by było śmieszne, chociaż jeśli ktos wykorzystuje grafikę czyjąś to raczej powinien sprawdzić licencję ale jeśli nie robi na tym hajsu to można przymknąć oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Pamiętam że był kiedyś jakiś wątek, który jak się czytało to miało się wrażenie że gościu sam ze sobą gada Tez go zauwazylem... I wlasnie w takim przypadku "wychodzi" bezsens kopiowania avatara juz istniejacego na forum... Ja do mojgo avatara przywiazany szczegolnie nie jestem (chyba zbyt wiele osob mowi mi o uderzajacym podobienstwie) i nie wykluczam zmiany za jakis czas... ale na pewno nie na Gajownikowy Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloEscobar Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Ja mam 3 avatary, które co jakiś czas zmieniam. Na pewno nie podbieram nikomu, a nie wiem czy ktoś chciałby mieć takiego Junglowego avatara jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Ja tam mam kapelszu z loga red hata chyba czy nawet nei wiem sakd wpisalem fedora w goglach pomalowalem na niebieski kolr i jest PS Waldo nei widziałem wcześniej że masz kapelszu... zresztą inny kolor i inna strona patzrenia A co do takich tematow to są tylko do nabijania postów imo :U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Ja jestem za tym żeby każdy miał niepowtarzalny avatar, przynajmniej natym forum. Jak się przebywa na tym forum długo, t sporo osób się kojarzy po avatarach właśnie i jak ktoś je dubluje to później trzeba się uważniej przyglądać z kim się gada, zresztą dziwnie to tak wygląda ... Pozdrawiam Gryhild PS Mój też jest z dysku, chociaż dawno go już tam nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Ja jestem za tym żeby każdy miał niepowtarzalny avatar, przynajmniej natym forum. Jak się przebywa na tym forum długo, t sporo osób się kojarzy po avatarach właśnie i jak ktoś je dubluje to później trzeba się uważniej przyglądać z kim się gada, zresztą dziwnie to tak wygląda ... Pozdrawiam Gryhild PS Mój też jest z dysku, chociaż dawno go już tam nie ma Dokładnie o to samo mi chodzi. Avatar reprezentuje kogoś a jeszcze jak dojdzie do tego staż na tym forum to można się pogłubić. @exbros EEE.. nie zmieniaj avatara Całkiem sympatyczna "buzia" Jeszcze mi powiedz czy to twoje zdjęcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 (edytowane) ...nie wykluczam zmiany za jakis czas... ale na pewno nie na Gajownikowy Czyli mówimy o tym samym Ja tam mojego nie zmieniam "live long and prosper" PS: @adios Nie poznajesz kto to na tym zdjęciu ?? Edytowane Marzec 21, 2006 przez neo_fox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 sorror, Zuk87, WalDo, perl, Gryhild, ...(przepraszam tych ktorych tez powinienem wymienic, a tego nie zrobilem ) - dlaczego nabijacie sobie liczbe postow piszac w tym watku? @Other - niektorzy (np ja) pisza na tym forum od czasu do czasu - bo lubia, nie zawsze zajmujac sie rozwiazywaniem trudnych problemow zwiazanych z Fedora, a czasem (az strach powiedziec!) piszac na calkiem nie powazne tematy. Chyba przywiazujesz zbyt wielka wage do "licznika"... @PabloEscobar - avatar miodzio, szkoda ze nie slychac muzyczki(!!!)... @adios - hmmm, no nie zupelnie (moja) "pozyczylem", po prostu nie moglem sie oprzec tak mi sie spodobala radosc bijaca z tej sympatycznej twarzy... ja jestem odrobine mlodszy (i wygladam chyba odrobine mlodziej) i niestety nie potrafie tak "tryskac szczesciem" (czytaj: zle wychodze na zdjeciach) - ale proponuje nie zglebiac tematu @neo_fox - ano, tym samym - "yes, yes, yes" jak to mowiom Pozdro Jeszcze chyba nigdy nie wysmarowalem posta z tyloma "odpowiedziami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 @adios - hmmm, no nie zupelnie (moja) "pozyczylem", po prostu nie moglem sie oprzec tak mi sie spodobala radosc bijaca z tej sympatycznej twarzy... ja jestem odrobine mlodszy (i wygladam chyba odrobine mlodziej) i niestety nie potrafie tak "tryskac szczesciem" (czytaj: zle wychodze na zdjeciach) - ale proponuje nie zglebiac tematu A już poznaję To jest chyba ten co tak świetnie mówi po angielsku trzykroć yes ! To chyba jakaś ważna osoba, ale dalej nie kojarzę do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 to morda na pewno jakiegoś złodzieja oszusta szarlatana albo polityka....to samo dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walwat Napisano Marzec 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2006 Zgadzam sie co do polityków, ale chcę o czym innym. O nabijaniu liczników. Osobiście nie po to piszę i licznik swój a także czyjeś po prostu olewam. Patrzę czy to, co ktoś mówi jest sensowne... Ten, kogo drażni nabijanie licznika chce pewnie sam go nabić Po to chyba jest to forum aby podyskutować w temacie Fedory, albo szerzej o niektórych rzeczach z nią związanych. Po to są chyba takie działy jak Hyde Park i inne nie związane stricte z systemem. Czasami trzeba troche odetchnąć od komend w shellu. Zresztą forum jest moderowane... walwat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 Ten, kogo drażni nabijanie licznika chce pewnie sam go nabić Tez mnie naszla taka refleksja, ale z wrodzonej delikatnosci nie chcialem dokuczac Otherowi Other - wszyscy juz chyba zauwazyli (i docenili) Twoja aktywnosc (i.e. FWN), nie przejmuj sie licznikami... Czasami trzeba troche odetchnąć od komend w shellu. Zgadzam sie z przedmowca w calej rozciaglosci (jednoczesnie zaliczajac +1 na liczniku ) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi