DAREK WL. Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Mam taki problem ; zainstalowałem program do słuchania radia internetowego STREAMTUNER. Program ten współpracuje z xmms-em który tez jest zainstalowany. Wtyczka do mp3 dla xmms-a jest zainstalowana. Wtyczke wyjsciowa xmms-a ustawiłem na 'esound' bo tak podobno jest najlepiej dla współpracy z streamtunerem. Wszystkie te moje starania nic nie dały Gdy wybiore jakakolwiek stacje radiowa w streamtunerze otwiera sie okienko xmms -a ale program nie łaczy sie z serverem danej stacji , nie buforuje Prosze o porade co robie źle ze xmms nie odtwarza radia internetowego wskazanego przez streamtuner Z góry dzieki za wszelkie porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Też miałem kiedyś coś takiego Musisz doinstalować jakąś wtyczkę do xmms-sa aby mógł odtwarzać radio internetowe, niestety nie pamiętam jaką. Wpisz w konsoli yum list i wywali ci wszystkie dostępne pakiety jakie są do zainstalowania i zainstaluj te które w nazwie mają xmms i musi ci pójść. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Marzec 20, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Zauwazyłem ze w ustawieniach streamtunera do poszczegolnych formatów plków dzwiekowych sa przyporzadkowane rózne programy np beep media player , realplayer ale w zadnym miejscu nie ma xmms -a Co oni tam pocudowali z tymi ustawieniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi