Matey Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 Hej Mam pytanie czy domyslnie w FC5 jest Firefox 1.5 czy dalej rozwijana wersja 1.0.x ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 (edytowane) Zobowiązuję Cię do przeczytania RTFM i regulaminu forum. Takie informacje zawsze dostępne są w release notes, czyli w informacjach o wydaniu. [edit] Tak, jest ff 1.5. Edytowane Marzec 22, 2006 przez _PaT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matey Napisano Marzec 22, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 Zobowiązuję Cię do przeczytania RTFM i regulaminu forum. Takie informacje zawsze dostępne są w release notes, czyli w informacjach o wydaniu. [edit] Tak, jest ff 1.5. mea culpa dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 [edit] Tak, jest ff 1.5. Z tego co wiem to oficjalnym skrótem Firefoksa nie jest ani ff, ani ffx tylko fx Mozilla.org - wyjaśnienie skrótu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nterowski Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 Dobrze wiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 [edit] Tak, jest ff 1.5. Z tego co wiem to oficjalnym skrótem Firefoksa nie jest ani ff, ani ffx tylko fx Mozilla.org - wyjaśnienie skrótu Mea culpa, mea maxima culpa... Ktoś mnie już poprawiał, ale znowu zapomniałem. Dzięki za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi