dżemik Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 Hej Chciałbym móc posłuchać plików wma na moim xmmsie. Zainstalowałem xmms-wma-1.0.4.1-2.fc4.i386.rpm , ale gdy uruchamiam pilk wma dostaję to: xmms plik.wma ** WARNING **: alsa_free(): snd_pcm_start() failed: Przerwany potok ** WARNING **: alsa_free(): snd_pcm_start() failed: Przerwany potok ** WARNING **: alsa_free(): snd_pcm_start() failed: Przerwany potok co to jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 A sprawdzałeś we wtyczkach xmms-a czy masz włączone WMA?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżemik Napisano Marzec 22, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 tak, sprawdziłem, wtyczka jest włączona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 hmm to nie wiem może spróbuj z kaffeine albo innym programem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 Masz coś chyba pokopane z pluginem ALSA. Pobaw się nim, może to rozwiąże spawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi