pp5585 Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 Pewnei zaraz mnie zbombardujecie ze to jest wszedzie itd. Ale ja mam problemu u mnie nie ma /usr/lib/mozilla/.................................. Nie wiecie gdzie moge to znalezc? Pozdro Piotr P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 włącz sobie pliki ukryte i zobaczysz albo w mc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pp5585 Napisano Marzec 22, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 nie ma.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 u mnie nie ma /usr/lib/mozilla/.................................. A masz w ogóle mozillę? Jeśli to 64-bitowy sprzęt to prawidłowym katalogiem jest /usr/lib64/mozilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pp5585 Napisano Marzec 22, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2006 czy moze ktos ma zainstalowana fc5 dla procka 64bit i ma jave w przegladarce?? Wyglada na to ze java runtime environment nei zawiera folderu plugin ????????????? nei ma czegos takiego jak /jre1.xxxx/plugin/ mam tylko bin itd ale nie plugin zna ktos rozwiazanie?? ps. Jak ja zaluje ze zainstalowalem 64 bitowa wersje ........ fedorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi