Gość sabby7890 Napisano Marzec 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2006 Na moim kompie zadziałało:) Należy ściągnąć flash-plugin-7.0.63-1.i386.rpm Opis tu: http://fedoranews.org/cms/node/439 -- Link podany przez arturka w wątku FC5:Flashplayer -- U mnie po zainstalowaniu przestał pojawiać się błąd braku flasha - już coś. Brakuje nam Motifa (ja miałem zainstalowany OpenMotif, jednak mi nie działał). Wszystko tkwi w braku biblioteki /usr/lib/libXm.so.2. Wiem, że to jest trochę łopatologiczne podejście, jednak jako su można wykonać polecenie cp /usr/lib/libXm.so /usr/lib/libXm.so.2 lub stworzyć dowiązanie do libXm.so. U mnie w każdym bądź razie flash pod Operą zaczął działać, mam nadzieję, że komuś pomogłem. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ascot Napisano Marzec 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2006 Brawo jasiu! Sposób zadziałał. Znaczy flash playera miałem z tegi linka, ale to polecenie zadziałało... Wszystko teraz śmiga:D Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi