Daniello Napisano Marzec 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2006 Mam problem z ePSXe 1.6.0 dla Linuksa. Gry działają, ale wolniej niż pod Windowsem. Ustawione mam pluginy raczej dobrze, więc nie wiem o co chodzi. Moze to chodzi o FPS'y. Pomóżcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booba Napisano Marzec 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2006 To jest ePSXe pod Linuksa???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2006 To jest ePSXe pod Linuksa???????????? No widzę że super szybki jestes Dla twojej wiadomości jest nawet PCSX2 for Linux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booba Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 Hehe, nie no.. bo mam linuksa do niedawna w sumie. Już sciągnołem ePSXe i pogrywam w Chrono Crossa pod pingiwnem!!!!! ... to był gwóźdź do trumny dla Xp'ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Marzec 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 Zaraz się zabieram za PCSX2 dla linuksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pp5585 Napisano Kwiecień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2006 a wiecie skad to mozna zassac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Kwiecień 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2006 Szukaj na www.epsxe.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XAL Napisano Kwiecień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2006 A pana Google'a nie łaska zapytać? co jak co, ale emulator do PSX'a każdy głupi potrafi znaleźć, bez obrazy dla nikogo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi