booba Napisano Marzec 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2006 Hej! Co mam zrobić, aby Xine wyświetlał mi napisy? Grzebałem w ustawieniach i w opcji 'napisy' widnieją magiczne cyfry 1, 2, 3, 4... czy cos takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnyk Napisano Marzec 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2006 Hej! Co mam zrobić, aby Xine wyświetlał mi napisy? Grzebałem w ustawieniach i w opcji 'napisy' widnieją magiczne cyfry 1, 2, 3, 4... czy cos takiego. Ale chodzi Ci o napisy na pycie DVD czy w Divx? Jeżeli DVD to rzeczywiście możesz je wybierać jak napisałeś, choć ja zostawiam auto. Jeżeli zaś chodzi o Divx to napisy muszą mieć taką samą nazwę jak film (tylko o rozszerzeniu np txt) i wczytują się same. Sprawdzane w Xine z livny z repo do fc5 i w fc5. Co ciekawe- ten trik w gxine nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booba Napisano Marzec 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2006 Chodzi o DivX. Plik z napisami ma tę samą nazwę, ale i tak nie śmiga. Pamiętam, że jak miałem kiedyś Knoppixa to był ten sam problem. WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2006 http://forum.ks-ekspert.pl/index.php?showt...87entry127387 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Marzec 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2006 jak instalowałem Knoppiksa po angielsku to Xine miał opcję dodawania napisów w menu... Ale bez zmiany języka instalacji... Na Fedorę to nakładka Kaffeine!!! Czcionka sans i cp 1250!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booba Napisano Marzec 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 Kurna działa , thx!!! <browar> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi