satchboogie1 Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 Hej Od paru dni mam fc5, jest super, tylko mam parę problemów z którymi nie mogę sobie poradzić Jednym z nich jest brak obsługi plików mpc w amaroK-u za pomocą silnika gstreamer Będę wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 Tu masz wszystko opisane.. Gstreamer pluginy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 uruchom yumex w zakładce zainstaluj wpisz gstreamer i wciśnij enter. i tu masz wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 uruchom yumex w zakładce zainstaluj wpisz gstreamer i wciśnij enter. i tu masz wszystko w FC5 nie ma yumex'a. Poza tym musi dodać to repo Freshrpms aby były dostępne paczki z Gstreamerem 0.10 a nie 0.8 jak w Livnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 uruchom yumex w zakładce zainstaluj wpisz gstreamer i wciśnij enter. i tu masz wszystko w FC5 nie ma yumex'a. Poza tym musi dodać to repo Freshrpms aby były dostępne paczki z Gstreamerem 0.10 a nie 0.8 jak w Livnie. yum install yumex A pozatym uważam że jest tak wypasiony jak nigdy dotąd Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 uruchom yumex w zakładce zainstaluj wpisz gstreamer i wciśnij enter. i tu masz wszystko w FC5 nie ma yumex'a. Poza tym musi dodać to repo Freshrpms aby były dostępne paczki z Gstreamerem 0.10 a nie 0.8 jak w Livnie. yum install yumex A pozatym uważam że jest tak wypasiony jak nigdy dotąd Pozdrawiam Pirut + PUP zastępują w całości yumex'a. Nie ma sensu instalować kolejnego menagera oprogramowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 uruchom yumex w zakładce zainstaluj wpisz gstreamer i wciśnij enter. i tu masz wszystko w FC5 nie ma yumex'a. Poza tym musi dodać to repo Freshrpms aby były dostępne paczki z Gstreamerem 0.10 a nie 0.8 jak w Livnie. yum install yumex A pozatym uważam że jest tak wypasiony jak nigdy dotąd Pozdrawiam Pirut + PUP zastępują w całości yumex'a. Nie ma sensu instalować kolejnego menagera oprogramowania. Może nie tak w yumex masz wszystko pod ręką, a tak musisz używać 2 programów. tzn jeden lubi rybki a drugi akwarium. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 Poza tym musi dodać to repo Freshrpms aby były dostępne paczki z Gstreamerem 0.10 a nie 0.8 jak w Livnie. Eee nie prawda. Sprawdź w core.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satchboogie1 Napisano Marzec 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 doinstalowałem, chyba wszystko [grzes@localhost ~]$ rpm -qa | grep gstreamer gstreamer-plugins-good-0.10.2-1 gstreamer-0.10.4-1 gstreamer-python-0.10.3-0.gst.1.5 gstreamer-plugins-base-devel-0.10.5-1 gstreamer-devel-0.10.4-1 gstreamer-plugins-bad-devel-0.10.1-0.gst.3.5 gstreamer-ffmpeg-0.10.0-0.gst.2.5 gstreamer-plugins-bad-0.10.1-0.gst.3.5 gstreamer-universe-0.10.1-0.gst.1.5 gstreamer-plugins-ugly-0.10.2-1.lvn5 gstreamer-tools-0.10.4-1 gstreamer-plugins-base-0.10.5-1 gstreamer-plugins-good-devel-0.10.2-1 gstreamer-plugins-ugly-devel-0.10.2-1.lvn5 i amraok caly czas nie chce ruszyc mpc:// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 a spróbuj wpicaś w yumex mpc wyskoczą ci 3 pliki do ściągnięcia może to pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satchboogie1 Napisano Marzec 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 doinstalowałem, ale efektów brak a u Was chodzą mpc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Marzec 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 Mi nie chodzą, czekam na amarok-xine - to chyba najlepszy silnik dla AmaroKa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satchboogie1 Napisano Marzec 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2006 już chodzą yumex pomógł, aktualizacja zadecydowała o sukcesie dzięki panowie p.s także czekam na amarok-xine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Kwiecień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2006 także czekam na amarok-xine yum install amarok-extras-nonfree (z livna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Kwiecień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2006 to co zrobić, żeby w totemie i rhythmboksie działały mpc, bo mam xmms-mpc, ale denerwuje mnie uzywanie dwoch playerow, ewentualnie jak przekonwertowac na ogg vorbis? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi