veronx Napisano Marzec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2006 Pisałem już o tym w innym wątkach ale nie otrzymalem odpowiedzi więc mój problem wygląda następująco : sciągnolem Fedore Core 5 i386 , kiedy przystępuje do instalacji zatrzymuje mi sie na samym początku gdzie bodajże sprawdza sprzęt a dokładnie w momencie : TCP established hash table entries:... TCP bind hash table entries.... płyty sprawdzone wszystkie poprawne , odłączałem sieciówke (tzn wyłączałem ją w biosie) , wyciągałem kabel od sieci (mam internet w sieci LAN) czekam na jakies propozycje rozwiązania tego problemu pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soruk Napisano Marzec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2006 Dziwne zachowanie. Ale widzac Twoj podpis, piszesz za masz 64bitowy procesor a sciagnales FC5 na 32 bity. Sprobuj zainstalowac wersje x86_64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veronx Napisano Marzec 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2006 ale FC 4 na i386 instalowała sie bez problemu :/ , dziekuje za odpowiedz , czekam na dalsze sugestie ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Marzec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2006 rowniez wydaje mi sie ze najlepszym sposobem bedzie sciagniecie wersji po 64bitowy procesor(tj x86 64) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandi Napisano Wrzesień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2006 W związku z powyższym mam pytanko. Pobrałem FC5 x86 64 wersje DVD ale mam 32-bit procesor. Czy muszę pobierać jeszcze raz ponad 3GB wersje i386? Czy wystarczy że pobiorę jedynie 1 płytę (700MB) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Wrzesień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2006 jeżeli masz procej i386 to raczej musisz pobrać całość, bo na płytach co pobrałeś jest oprogramowanie tylko na 64bity i Ci programy nie odpalą.. Nawet instalator chyba nie dgnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Wrzesień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2006 Albo upgrade procesora na 64-bit (Athlon 64, Core2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Wrzesień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2006 dopiero dziś zauważyłem że Bandi obudził dość stary temat:) ale ja nie jestem moderatorem... tylko sugeruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi