Fox Napisano Marzec 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2006 zasssssyyyssssaammmmmm ajjjjjjććććććććć zacieram raczki fc4 sprawuje sie swietnie wiec fc5 silą rzeczy musi byc lepsza Bo jest lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 Zainstalowałem FC5 i jestem zadowolony. FC5 ma ładniejszy wygląd od Mandrivi 2006. W ogóle MDV2006 nie dorównuje FC5. IMHO Fedora jest dystrybucją dla tych, którzy chcą się nauczyć Linuksowych podstaw. MDV tylko ogłupia(i za pożądną wersje trza płacić, niestety). Ale nie podoba mi się motyw kursora. W FC3 był lepszy(chodzi i tą kropkę nad kursorem, jest denerwująca.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 mam juz fc5 jest spoko wlasnie robilem update i instalke sterow i modulow zaraz robie reboot... cala operacja byla robiona jako update z plyty CD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 Ale nie podoba mi się motyw kursora. W FC3 był lepszy(chodzi i tą kropkę nad kursorem, jest denerwująca.) Używasz sterownika nv? To jego wina. Problem występuje od X.Org X11 6.8.2rc1 → http://www.redhat.com/archives/fedora-test...r/msg00634.html Do tej pory nie chciało mi się tego zgłosić w bugzilli, ale chyba będzie trzeba ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 Zaczynam nie lubić Fedory bo wszystko mi na niej wychodzi , Nawet Multimedia działają lepiej choć ich nie ma standardowo (jest jeden problemy ale pewnie go rozwiąże ) . Chyba już z 5 Linux -ów po troszkę przeszedłem , a zawsze wracam do FC Skopcie mnie za to Chyba coś trudniejszego muszę sobie zapkować (ale to dopiero jak dostanę jakąś książkę na urodziny ) . Bo jeszcze nic porządnego nie czytałem a *.pdf z internetu to oczy bolą Myślałem o KateOS lub Slackwere 10.2 – ale język (EN) mnie przeraża . Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 Myślałem o KateOS lub Slackwere 10.2 – ale język (EN) mnie przeraża . To bierz Debiana ;-) __ A tak szczerze, to wychodze z założenie, że po co zmieniać, jak coś działa. No chyba, że w celach edukacyjnych ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 Myślałem o KateOS lub Slackwere 10.2 – ale język (EN) mnie przeraża . Kasia ma niespolonizowany tylko "man updateos" ale reszta jest w pelni po polsku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 No chyba, że w celach edukacyjnych ;> Niestety tak jak mówisz ... A co do debianowców to Mam Ubuntu (trochę się bawiłem PLD ale za krótko żeby coś powiedzieć ) i FC5 + M$ , Ludzie sobie coś tam mówią a ja na własnej skórze muszę się przekonać , niestety taki mam charakter że lubię mieć własne zdanie a nie czyjeś . Kto mi powie dlaczego zawsze wracam do FC , są też distra do których mnie nie ciągnie choć już je miałem . A sam Debian może kiedyś jak dojrzeję (j. EN) . Ale coś czuję że prędzej jakieś BSD wypróbuje Narka edit// Kasia ma niespolonizowany tylko "man updateos" ale reszta jest w pelni po polsku... coś parę razy zabierałem sie za pobieranie , wziąłem tylko Live Ale forum jet w 60% po EN , czy źle widziałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 A sam Debian może kiedyś jak dojrzeję (j. EN) . Ale coś czuję że prędzej jakieś BSD wypróbuje Nie wiem, o co Ci chodzi z tym angielskim, bo ja w Debianie nawet many w większości mam po polsku To już chyba gorzej w BSD było (FreeBSD), jeżeli dobrze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 Nie wiem, o co Ci chodzi z tym angielskim, bo Debian jest tak samo spolszczony jak Fedora. Nawet many w większości mam po polsku To już chyba gorzej w BSD było (FreeBSD), jeżeli dobrze pamiętam. Mogłeś mi tego nie mówić ... Bo .....zawsze mnie odstraszały opinie o trudności ..., a teraz ? Narka A i tak mi nikt nie odpowiedział na moje pytanie trochę g...e no ale ? Za to mam o czym myśleć co dać jak Ubuntu wywalę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi