hhpl Napisano Marzec 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2006 siema jestem nowy wiec z dystansem prosze wiec : po 1 no niby otworzylem porty 4662tcp i 4672udp w srodowisko-->poziom bezpieczenstwa wpisalem na dole 4662:tcp, 4672:udp ale gdy wchodze na http://www.speedguide.net/networktools.php to pisze ze nie wydaja sie byc otwarte ;/ jak mam je otworzyc naprawde i teraz wlasciwy problem amule nie laczy sie z zadnym serwerem z konsoli wyrzuca cos takiego Socks5-CONNECT(0001): 0 -> 1 process_end - ok=false, 0 bytes przy kazdej probie polaczenia pozdro FC4 /nieaktualne problem rozwiazany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 a ja mam problem taki, ze po podlaczeniu sie do jakiegos serwera, szukam jakiejs mp3 i ja dodaje do listy sciaganych i ona tam caly jest czerwona i ostatnio widziany calosc->nieznany moze cos w ustawieniach przeoczylem ale co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 a ja mam problem taki, ze po podlaczeniu sie do jakiegos serwera, szukam jakiejs mp3 i ja dodaje do listy sciaganych i ona tam caly jest czerwona i ostatnio widziany calosc->nieznany moze cos w ustawieniach przeoczylem ale co?? jaka wersja aMule ?? Wybieraj pliki z duzo iloscia zrodel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 2.1.1 zawsze mam ustawione sortowanie po zrodlach i wybieram tylko te co maja >=5 ale po dodaniu mam,ze nigdy nie widziano nawet czesci... juz nie mowiac o calosci odnosze wrazenie, ze to cos z konfiguracja ale nie wiem... do serwera jestm podlaczony, porty odblokowane, nie wiem gdzie jeszcze szuakc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi