SebOOl Napisano Marzec 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2006 Witam Zastana mnie jakim polecenim można wyświetlić ilość przechodzących przez serwer - będący routerem - wysyłanych i odbieranych danych. Chciałbym mieć informacje o obciążeniu łącza. Ma ktoś pomysł jakim poleceniem moge tego dokonać ?? Z góry dzięki za odpowiedź Pozdrawiam SebOOl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Marzec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2006 Taki programik jest. Się nazywa iptraf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Marzec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2006 jest też program watch dołączony do shaperd (dzielenie łącza) ja korzystam i z iptrafa i z watcha (iptraf jest wyłączony, a watcha przerobiłem aby zrzucał dane w formie iptrafa, dzięki temu mam podgląd wykorystując stronke iptrafa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi