fraDiavolo Napisano Lipiec 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 22, 2004 No własnie, zainstalowalem FC2. I wsrod licznych mniejszych i wiekszych problemow z tym zwiazanych jest i ten: co zrobic, zeby mysz optyczna na USB (3 przyciski i kolko) byla w pelni funkcjonalna. Bo choc gryzon niby dziala, to aktywne sa tylko przyciski lewy i prawy. Klopot był już przy instalacji, bo mojej myszy (hid creative) instalator nie wykrywa i musiałem wybrać opcję generic USB wheel mouse, czy cos tam takiego. To wystarczylo do instalacji, ale jakos teraz nie moge skonfigurowac obslugi kolka. Dziwi mnie to, bo w takim mandrake'u, że już o windach litosciwie nie wspomne, myszka chodzi jak burza i wszystko jest z miejsca automatycznie wykrywane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfred Napisano Lipiec 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 22, 2004 moge Ci powiedziec ze ja mam mysz na PS/2 i scroll mi tez nie dziala i mocno mnie to dziwi juz z tydzien sie z tym mecze i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
switch Napisano Lipiec 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 22, 2004 A mnie od bez ustawień działało. Mam myszkę radiowo - optyczną razem z klawiaturą radiową Logitech. Zarówno klawiatura jak i mysz działa bez problemów i myszka ma oczywiście działającego scrolla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Lipiec 23, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 23, 2004 Dobra, odszczekuje. Zrobilem update wszelkich mozliwych pakietow, no i teraz scroll oraz srodkowy klawisz dzialaja. Tylko Konqueror zaczal mi się co chwila wywala, gdy mam otwarte wiecej niz jedno okno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
switch Napisano Lipiec 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 23, 2004 Ta przeglądarka zawiera masą błędów. Polecam Firefox i Operę. W nowych wersjach wreszcie pozbytu się problemu ciemnych obwódek wokoło animacji zrobionej we flashu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Lipiec 23, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 23, 2004 w internecie używam wyłącznie firefoksa - kiedyś miałem operę, ale sobie odpuściłem, gdy pojawiła się wersja ff 9.1 . no czysty zachwyt mnie ogarnął po prostu na widok tej przeglądarki. więc nawet na win2k w pracy jeżdżę tylko na ff, choć w tym wypadku akurat wersja 9.2 - wiadomo dlaczego ) natomiast konqueror niestety jest zintegrowany z KDE jako przeglądarka systemowa ((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi