Othbaal Napisano Marzec 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2006 Witam Od kilku dni mecze Fedorke 5.o ogolnie jestem zadowolony, mam jednak kilka drobnych problemow, z ktorymi nie potrafie sobie poradzic. Na poczatek, problem z amarokiem, wszystko chodzi, dzwiek odtwarza, ale nie mam analizatorow w oknie amaroka ? nie wiem dlaczego, zainstalowalem wszystko co trzeba + wizualizacje (tez nie dzialaja) co robic ? Pozdrawiam, Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Marzec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2006 A amarok-visualisation z extras masz zainstalowane? A analizatorów również nie widzę (dopiero zauważyłem) - dziwne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Marzec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2006 Też mam ten problem. (nie jesteście sami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Othbaal Napisano Marzec 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2006 A amarok-visualisation z extras masz zainstalowane? A analizatorów również nie widzę (dopiero zauważyłem) - dziwne.. Mam amarok'a 1.4 beta 2 + cale pluginy, extrasy i wizualizacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoGeR Napisano Marzec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2006 Analizatorów nie ma pod Gstreamer 0.10. Jak chcesz mieć je spowrotem to zainstaluj także gstreamer 0.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Othbaal Napisano Marzec 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2006 Analizatorów nie ma pod Gstreamer 0.10. Jak chcesz mieć je spowrotem to zainstaluj także gstreamer 0.8 Hmm, ok sprobuje, chociaz przez chwile mialem obydwa gstreamery rozumiem, ze pozniej musze jakos zmienic ten uzywany przez amaroka z 0.10 na 0.8 ? Pytanie, retoryczne dlaczego ich nie ma w 0.10 ?? chwilowo czy juz na stale ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Kwiecień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2006 W Xine som Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieglo Napisano Kwiecień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2006 Analizatory? Chodzi wam o statystyki odsłuchu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Kwiecień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2006 Analizatory? Chodzi wam o statystyki odsłuchu? Nie chodzi nam o wykrsik jak muza gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieglo Napisano Kwiecień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2006 Nie spotkałem się z takim określeniem więc pytam dla pewności misiu puszysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Kwiecień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2006 W wersj amarok-1.4-0.12.beta3.fc5 analizator już chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi