velmafia Napisano Marzec 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2006 jestem zainteresowany tkabberem. miał może ktoś z nim styczność? jeżeli tak to czy go polecacie czy nie? czy jest może jakaś wersja przygotowana pod fedore (albo jakieś repozytoria), czy trzeba ściągać wersje uniwersalną? jak oceniacie go pod względem trudności? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nilo Napisano Marzec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2006 No coz. Tkabber uznawany jest raczej za program dla 'poweruserow'. Nie wszystko da sie w nim wyklikac, czasami trzeba pogrzebac w plikach konfiguracyjnych. Plus tego taki ze mozesz w nim praktycznie ustawic wszystko co ci sie zamarzy. Za minus mozna uznac raczej nie do konca sprawne wsparcie techniczne autorow i rzadkosc aktualizacji. Po prostu nie jest to zbyt popularny klient, choc mozliwosciami przebija 90% pozostalych programow. Trza miec do niego nieco samozapracia i tyla Nie wiem czy jest jakas specjalnie przygotowana wersja fedorowa, ja uzywalem bodajze Starpacka. Reasumujac, warto mu sie przyjrzec i jego mozliwosciom, a noz sie spodoba. Ale jesli szukasz czegos spokojnego, bezstresowego i z duzym wsparciem, to raczej sugeruje wybrac inszego klienta. Wszystko powyzsze to rzecz jasna moja prywatna opinia, moze dla kogos jest on idealnym klientem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Marzec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2006 Po pewnym czasie emoty zamulają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmafia Napisano Marzec 30, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2006 czytałem już o tym że jest on trudniejszy w obsłudze i o jego opcjach też troche czytałem, ale chciałem znać wasze odczucia co do niego. kusie po przeczytaniu o nim tu i ówdzie, kusi mnie żeby go przetestować i chyba go przetestuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi