wklaczynski Napisano Marzec 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2006 Niedawno zainstalowałem FC5 na Acer AS5002, od początku pojawia mi się błąd brzy starcie usługi kudzu, nawet mimo uptate softu i jądra do nowych wersji nie znika, na FC4 tego nie było. [root@localhost ~]# service kudzu start Sprawdzanie zmian sprzętu/etc/init.d/kudzu: line 23: 3070 Naruszenie ochrony pamięci /sbin/kudzu $KUDZU_ARGS Co może być grane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Marzec 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2006 nie wiem co ale w wypadku laptopa kudzu chyba nie przydaje się. Ja mam wyłączone i żyje. myślę, że kudzu warto odpalać jedynie w wypadku jakichś zmian sprzętowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drogi Napisano Kwiecień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2006 Niedawno zainstalowałem FC5 na Acer AS5002, od początku pojawia mi się błąd brzy starcie usługi kudzu, nawet mimo uptate softu i jądra do nowych wersji nie znika, na FC4 tego nie było. [root@localhost ~]# service kudzu start Sprawdzanie zmian sprzętu/etc/init.d/kudzu: line 23: 3070 Naruszenie ochrony pamięci /sbin/kudzu $KUDZU_ARGS Co może być grane? usuń plik /etc/sysconfig/hwconf powinno pomoc plik sie odbuduje po wydaniu komendy kudzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 usuń plik /etc/sysconfig/hwconf OT: lepiej nie usuwac, tylko zmienic nazwe np. na hwconf.old Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi