chriss Napisano Wrzesień 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2007 Mam może banalne pytanie i nie wiem czy umieściłem je w dobrym miejscu ale jak sprawć żeby jakiś program urychamiał sie przy starcie systemu np Beryl ,Avant window navigator itp używam f7 KDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyksztalcioch Napisano Wrzesień 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2007 Mam może banalne pytanie i nie wiem czy umieściłem je w dobrym miejscu ale jak sprawć żeby jakiś program urychamiał sie przy starcie systemu np Beryl ,Avant window navigator itp używam f7 KDE zmodyfikyfikuj plik /etc/rc.local dopisując na końcu polecenia, które wywołuje potrzebna Ci programy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chriss Napisano Wrzesień 2, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2007 Hmm avant sie uruchamia ale beryl nie :lammer: a dobrze wpisuje polecenie beryl-manager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Wrzesień 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2007 Hmm avant sie uruchamia ale beryl nie :lammer: a dobrze wpisuje polecenie beryl-manager Tu masz linka jak to zrobić żeby mieć Beryla/Compiz Fusion (link na końcu artykułu) przy starcie dla GNOME. http://www.howtoforge.com/fedora7_beryl_compizfusion artykuł jest łopatologiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi